دانلود،رساله،طراحی خانه موسیقی،با رویکرد پایدار

ساخت وبلاگ
دانلود،رساله،طراحی خانه موسیقی،با رویکرد پایدار :: انجام پروژه های فاز یک و دو معماری09128380245 www.nbpars.ir

انجام پروژه های فاز یک و دو معماری09128380245 www.nbpars.ir

سلام این وبلاگ زیر مجموعه نقش برتر است آدرس سایت اصلی nbpars.ir شماره تماس 09128380245 برای خرید هر محصول روی لینک آن کلیک و پس از پرداخت بلافاصله دانلود کنید

بایگانی

آخرین مطالب

پیوندهای روزانه

پیوندها

۶ تیر۹۶

دانلود،رساله،طراحی خانه موسیقی،با رویکرد پایدار

تاریخ ایجاد 23/01/2017 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 180 برگ ورد فونت 14   قیمت: 11000 تومان   حجم فایل: 15659 kb تعدادمشاهده  19


 دانلود،رساله،طراحی خانه موسیقی،با رویکرد پایدار
بخشی از مطلب
بشر از دیرباز تمایلات و احساسات خود را به زبان هنر بیان نموده است. گاهی به صورت شعر و نظم، گاه صدای آن ها را از زبان سازی به گوش مخاطبان رسانده است، گاهی احساسی بر روی بوم نقاشی لغزیده است، گاهی روی دیواره غارها، گاهی در حرکات هارمونیک رقص یا بازی زیبای هنرپیشه تئاتر متظاهر می گردد.
هنر بیان تجسمی صورت هیچ آرمان خاصی نیست. هنر بیان هر آرمانی است که هنرمند توانسته باشد آن رادر صورت تجسمی تحقق بخشد.
هنر هر آن چیزی است که وسیله پالایش و والایی یا اعتلای روح آدمی می شود.
هنر زبان مشترک قابل فهم همه ملت هاست که بدون در نظر گرفتن مرزها، ملل و تمدنهای دنیا را در اعصار مختلف و در همه نقاط زمین به هم پیوند می دهد. هنر مرز زمان را درمی نوردد و از عرصه گیتی فراتر می رود.
ماهیت اصلی هنر را نه در ساختن اشیایی که جوابگوی نیازمندی های عملی زندگی اند می توان یافت و نه در بیان مفاهیم دینی و فلسفی، بلکه باید آن را در توانائی هنرمند به آفرینش جهانی جامع و قائم به ذات سراغ کر که نه در جهان نیازها و امیال عملی است و نه در دنیای رویا و خیال بلکه دنیای جامع این اضداد است. هنر می تواند انسان را از حالت چند پارگی تا حالت موجودی جامع و کامل ارتقاء دهد. هنر به بشر توان درک واقعیت را می بخشد و نه تنها در تحمل واقعیت او را یاری می کند، بلکه برای انسانی تر و شایسته کردن آن به انسان عزمی راسخ ارزانی می دارد. هنر خود واقعیت اجتماعی است.
برخی از نویسندگان و متفکران ضرورت هر گونه تعریف درباره هنر را انکار می کنند و آن را امری بی حاصل می دانند و معتقدند که کوشش برای یافتتن تعریفی جامع و مانع از هنر، نه تنها راه به جایی نمی برد، بلکه فراتر از آن، چه بسا مخل فهم درست آن می شود. اما چنانچه بخواهیم تعریفی از هنر بدست دهیم بهتر است سه نظریه عمده فلسفه هنر یعنی بازنمائی، فرمالیسم و فرانمائی را بیان کنیم.
«بازنمائی» یعنی تقلید یا نسخه برداری از طبیعت که به دست آدمی انجام می شود. فیلسوفان متأخر گفته اند هر اثر هنری موضوعی از طبیعت جاندار و بی جان را منعکس می کند یا باز می نماید.
«فرمالیسم» به عنوان نظریه دیگر هنری گوهر هنر را در فرم می داند. به عبارتی فرم معنادار.
نظریه «فرانمایی» هنر را بیان احساس و عاطفه با استفاده از واسطه های مختلف هنری تعریف می کند.
تولستوی نویسنده شهیر روسی اینچنین می گوید: برای اینکه هنر را دقیقاً تعریف کنیم پیش از همه لازم است که بدان، همچون یک وسیله کسب لذت ننگریم، بلکه هنر را یکی از شرایط حیات بشری بشناسیم. هر یک از محصولات هنر، این نتیجه را دارد که گیرنده تأثیر آن محصول هنری  با به وجود آورنده هنر و با تمام کسانی که در عصر او، پیش از او، و یا بعد از او که همان تأثیری هنری را گرفته اند یا خواهند گرفت، رابطه خاصی پیدا می کند.
بنابراین هنر آنگاه آغاز می گردد که انسانی، با قصد انتقال احساسی که خود آن را تجربه کرده است، آن احساس را در خویشتن برانگیزد و به یاری علائم معروف شناخته شده ظاهری، رنگ، خط، صدا یا اشکالی که به واسطه کلام بیان می شوند به دیگران منتقل کند. چنان که دیگران نیز از آن احساس متأثر شوند و آن را تجربه کنند. این همان تعریفی است که تولستوی در کتاب هنر چیست خود آورده است. تولستوی در ادامه می گوید: هنر چنانچه متافیزیسینها می گویند تجلی هیچ تصور مرموز، تجلی زیبائی یا خداوند نیست. هنر، چنانچه زیبائی شناسان فیزیولوژیست عقیده دارند، بازی نیست که در آن انسان به مازاد انرژی متراکم خویش میدان می دهد. هنر تظاهر احساسات سرکش که با علائم ظاهری جلوه گر شده باشد نیست، هنر تولید موضوعات دلپذیر نیست، مهمتر از همه لذت نیست، بلکه وسیله ارتباط انسان هاست. برای حیات بشر و برای سیر بسوی سعادت فرد و جامعه انسانی، موضوعی ضروری و لازم است. زیرا افراد بشر را با احساساتی یکسان به یکدیگر پیوند می دهد.
تعریف پرورده تری به کوشش تاتار کیویچ عرضه شده است. و از میان شروط مختلف، شش نوع اصلی را که از عناصر تعریفی هنر محسوب می شوند تلخیص کرده است. فرآوری زیبائی، بازنمائی یا مانند سازی واقعیت، آفرینش فرمها، فرانمایی (یا بیان احساس) از سوی هنرمند، فرآوری تجربه زیباشناختی، فرآوری (یا ایجاد) تکان که این شرط واپسین محصول خاص روزگار خود ماست. به عبارتی می توان چنین جمع بندی نمود، اثر هنری یا مانند سازی اشیاست، یا ساختن فرمهاست یا فرا نمود تجربه ها (بیان حالات) است به طوریکه بتواند شعف یا عاطفه یا تکانی ایجاد کند. این تکان شاید همان واکنشی باشد که هربرت رید به نوعی متفاوت در کتاب معنی هنر بیان می کند: نظریه او بر این اصل استوار است که انسان در برابر شکل و سطح و حجم اشیائی که حاضر بر حواس او هستند واکنش نشان می دهد و بعضی از آرایشها در تناسب شکل و سطح و حجم اشیا منجر به احساس لذت می شوند در حالی که نبودن آن آرایش باعث بی اعتنایی یا حتی ناراحتی و اشمئراز است. حس تشخیص روابط لذت بخش همان حس زیبائی است. و از این نقطه است که مسئله زیبائی وارد هنر می شود. باید گفت بیشتر اشتباهات ما از نداشتن وحدت نظر در استعمال کلمات هنر و زیبایی ناشی می شود. می توان گفت که ما فقط در سوء استفاده این کلمات وحدت نظر داریم. ما همیشه فرض می کنیم که هر آنچه زیباست، هنر است و هر آنچه زیبا نیست، هنر نیست و زشتی نفی هنر است. ولی باید گفت هنر ضرورتاً همان زیبایی نیست. زیبا چنان که گفتیم به طور کلی و در ساده ترین تعریفش آن چیزی است که لذت بخش باشد. یا زیبایی عبارت است از وحدت روابط صوری در مدرکات حسی ما. در کنار آن می توان هنر را به این صورت تعریف کرد که: هنر کوششی است برای آفرینش صور لذت بخش. این صور حس زیبایی ما را ارضا می کنند و حس زیبایی وقتی راضی می شود که ما نوعی وحدت یا هماهنگی حاصل از روابط صوری در مدرکات حسی خود دریافت کرده باشیم.
بنابراین در آخر می توان کاملترین تعریف هنر را بیان کرد که: هنر نوعی شهود است
و...
 
 
فهرست مطالب
چکیده    1
مقدمه        2
 
فصل اول: کلیات             5
تعریف هنر    5
تعریف موسیقی    7
تعریف لغوی موسیقی    8
پیوند موسیقی و شعر    8
موسیقی آن سوی دنیای مادی    10
موسیقی درمانی        12
موسیقی و پیری        14
تأثیر موسیقی در بیماران پایانه    15
قواعد زبان موسیقی    15
ساختار موسیقی    18
خوش آهنگی و ناخوش آهنگی صداها    19
موسیقی از لحاظ ساختار    19
دورنمای موسیقی ایرانی    19        
خلاصه تاریخی موسیقی ایران    19
موسیقی دوره هخامنشی    20
موسیقی دوره ساسانی    21
موسیقی دوره اسلامی    22
نهضت علمی موسیقی    22
شکل شناسی موسیقی ایرانی    22
آوازهای مذهبی    23
موسیقی فولکلوریک ایران      23
موسیقی شهری        23
موسیقی عرفانی        23
سازهای موسیقی ایرانی    24     
فصل دوم: مبانی نظری طرح        25

موسیقی و معماری    26
فرهنگ، موسیقی و معماری    26
اشتراکات معماری و موسیقی    29
جدول مقایسه معماری و موسیقی30
پرسپکتیو در معماری و موسیقی    31
تقارن در معماری و موسیقی    31
رنگ در معماری و موسیقی    32
تناسبات در معماری و موسیقی    32
زمان در معماری و موسیقی     33
مکان در معماری و موسیقی    35
حرکت در معماری     37
حرکت در موسیقی    40
ریتم یا ضرب آهنگ در معماری    41
ریتم یا ضرب آهنگ در موسیقی    42
ساز شناسی43
 
فصل سوم: بررسی نمونه های مشابه     ……………68
نمونه های داخلی    69
تالار وحدت تهران    69
تأتر شهر تهران        70
موزه موسیقی تهران71
 
نمونه های خارجی    74
سالن فیل هارمونی برلین    74
خانه اپرای سیدنی    77
شهر موسیقی پاریس    78
پروژه کنسرت هال والت دیسنی لس آنجلس    81
سالن کنسرت موسیقی روی تامسون    90
مرکز سمفونی مورتون میرسون        91
 
فصل چهارم: بررسی محیط پیرامون طرح (اقلیم)     95
موقعیت جغرافیایی    95
آب و هوا    96
 شرایط جوی    96
وجه تسمیه97
معماری و شهرسازی101
تقسیمات جغرافیایی استان        101     
فصل پنجم: معرفی و تحلیل سایت    111
فصل ششم: برنامه فیزیکی         ……117
برنامه ریزی فیزیکی طرح         118
فصل هفتم: معرفی طرح معماری121
پلان ها – مقاطع- نماها    124
پیوست: ضوابط و استانداردها        138
پیوست: آکوستیک در معماری          165 
پیوست:معماری پایدار182    
منابع و مأخذ        183
چکیده185
 
 


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود،رساله،طراحی خانه موسیقی،با رویکرد پایدار ,آوازهای مذهبی موسیقی فولکلوریک ایران, اپرای سیدنی شهر, اشتراکات معماری وموسیقی, اهداف معماری پایدار, برنامه فیزیکی برنامه ریزی فیزیکی موزه, پایاننامه خانه موسیقی, پرسپکتیو در معماری وموسیقی, پروژه خانه موسیقی, پروژه کنسرت هال والت دیسنی لس انجلس, پیو,
  • ۹۶/۰۴/۰۶
  • safaii safaii

نظرات

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
دانلود پاورپوینت ارمغانهای ایران به جهان معماری...
ما را در سایت دانلود پاورپوینت ارمغانهای ایران به جهان معماری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 0nbpsafa3d بازدید : 147 تاريخ : سه شنبه 6 تير 1396 ساعت: 22:38